20240302_142819.jpg

Pimpőnek megint fáj valami. Elvittem az orvoshoz, na és ott aztán a váróban kitett magáért. Úgy visított, hogy a vizsgálóból kijövő doki is tudta, ki az a Pipacs! Úgye, ha csinálunk valamit, csináljuk rendesen! Egy hetet töltött az állatkórházban, ment bele az inftúzión keresztül a szteroid, és ott csak akkor visított, mikor leszedték róla a tölcsért. Kellett, mivel mindenképpen ki akarta szedni a lábából a kanűlt. Ez azért is volt érdekes, mert mikor a hámból kell kibújtatni vagy bebújtatni, meg sem szólalt. Még az orvosok sem tudják mi a baj. Volt MR, CT és minden, ami létezik, de senki nem tud semmit. Viszont napokig nem evett bent, csak az ápoló párizsis zsemléjére rabolt rá állítólag. Kénytelenek voltak a gazdik napi kétszer bejárni etetni. Végre felhízlaltam 6,2 -re, és most, szegény, nagyon sovány volt, alig volt több 5,6 kg-nál. 

Hazaadták. Egyre kevesebbet visít, de hol a nyaka fáj, hol a bal oldala, hol a lábát emeli, de semmi konkrétum. Kapja a szteroidot minden nap, hörcsögtűvel. :) Már a szeme sem rebben, mikor beleszúrnak a kis seggébe. Mellette megy egy másik gyógyszer is, meg a Milgamma, meg a Béres csepp, meg a főtt husi répával, meg a csirkemáj is. Ezzel veszi be a gyógyszert. Több mint két hete megy a cirkusz, és állítólag ez hosszú távú projekt lesz. Első elméleti határidő majd két hét múlva telik le. Addig elvileg hatnia kell ..... Most kb 6 éves, még 6 év, és szabadulok. 

A legnagyobb meglepetésemre Olivérnek látszólag egyáltalán nem hiányzott Pimpő. Azt hittem bánatos lesz, keresni fogja, de semmi. Amúgy most kiváló állapotban van, aktív, eszik, nagyon jól működik, rohangál a játékokkal. Az elmúlt két hónapot egynapos hasmenéssel úsztuk meg. 

Szerző: Kishapsi  2024.03.02. 14:51 komment

süti beállítások módosítása