Egy kutyával sosem unalmas az élet. Főleg, ha ez a kutya egy nagy egóval rendelkezik és Olivérnek hívják. 

Aki képes volt a tikkasztó 45 fokban az ürgéket keresgélni a mezőn, de azok előszeretettel hülyítették a pesti kutyáurge.pngt. Míg az egyik lukba kereste a kis állatokat, addig a másik kettőből kinéztek az ürgék. És szemmel láthatóan viccesnek találták a helyzetet.  

Aki képes volt órákon keresztül állni a sekély Balaton partján, és szökdécselni az ugráló a békák után vadászva azokat. Majd riadtan kiköpni azt, amelyiket véletlenül elkapott. 


nevtelen.pngAki semmiből sem tanul.  Egyik este uzsgyi, és eltűnt a sötétben egy macska után. De a macska ismerte a terepet, Olivér meg nem. A macska felugrott a kerítésre, míg Olivér ott maradt a kerítés előtt, a ház tövében a tök sötétben, és hallgatta, hogy a macska fúj valahonnan a sötétben. Már ez is megdöbbentette, de a másnapi esett végképp összetörte az egóját. Megint elindult a macska után. Volt rohanás, de arra nem számított, hogy egy másik macska hátba támadja. Még jó, hogy hám volt rajta. A macska nagyot vágott a hátára, erre Olivér megfordult, és szembe találta magát egy fújtató, haragos macskával, aki lekarmolta a jobb pofáját. A szeme alatt, ami csak vérzett. Még jó, hogy nem sérült meg a szeme ennek a lököttnek.  

Szerző: Kishapsi  2015.08.20. 17:21 komment

süti beállítások módosítása