Ma reggel végképp kiakasztott!!! 

Két napja úgy sétálunk, hogy megállás nélkül ordítozik a póráz végén ha kutyát lát, póráz feszül, ő rángat és ordít. Laza póráz??? Idáig úgy kezeltem ezt a helyzetet, hogy leültettem egy "hogy viselkedsz más kutyákkal" mondattal. Akkor ő puffogott és topog ott magában ugrásra készen. De ez most megváltozott, leül és sikítozva toporzékol ülve. Mondanom se kell, hogy reggel negyed nyolckor mindenki engem nézett egy sikítozó ebbel.

Ma a suliban beszéltem egy nagyon-nagyon szakemberrel, aki szerint a kutya viselkedés zavaros és félelmében ilyen agresszív. Sokszor tényleg azért ordít a futtatóba mert fél valamilyen kutyától. Hát most nyugtatgatnom kell ezekben az esetekbe..... 

Az iskolába egy tündérfalat, rá sem lehet ismerni. Mintha nem is ő lenne. Kerüli a konfliktusokat, senkivel nem akaszt bajszot, nem provokál. Csak megvédi magát. Rohan utánam, le sem lehet rólam kaparni, és csinálja a feladatokat rendesen. 

2009_majus_otton.JPG

Ma a nap végén agilityztünk. Nagyon aranyosak voltak. Néhányan úgy rohangáltak ki-be a kúszó folyósóban, mintha odaszülettek volna.  

Hát ez lett délután a vége. Már hazafelé a metrón eltette magát aludni. 

   

Szerző: Kishapsi  2010.10.02. 19:22 komment

süti beállítások módosítása