Eltén teszteken voltunk.
Mikor meglátta az épület ajtaját, boldogan iparkodott befelé.
Virslikarikåkkal ment a jåték. Kaja be egy virág cserépbe, a másik üresen a földön. Majd råmutattak az egyikre, odarohant, és megtalálta benne a falatot.  Pár kör után a másikba tettėk, a måsikra mutattak, és konzekvensen az üreshez rohant, mert elöbb mėg abban volt.
Labdával mås volt a helyzet. Jobban figyelt, s csak egyszer hibåzott. A többi alkalommal mår ahhoz futott oda, ahova kellett.

Labda ketrecbe téve, ügyesen kivette. Viszont mikor bezårodott a ketrec ajtó, lefeküdt elé, s csöndben nyávogott a labdáért. Nem nyúlt a ketrechez. Nem akarta lebontani, kinyitni.

Átlátszó plexi doboz, egyik oldalån nyitott. Falatka ott. Kerül, kivesz, megeszi. Simán többször egymás után. Ugyanez labdával. Harmadiknål már szemből próbál benyúlni a labdáért. Szemből tåmad, utolsó pillanatban kerüli ki az akadályt. A kis türelmetlen.

Szünetekben a folyosón pihentünk. Itt volt letéve egy másik kutya boxa, benne egy zöld tenisz labda. A szünetek alatt feküdt a box elött és csöndes sirdogálással nézte a labdåt.

20170329_135712.jpg

Szerző: Kishapsi  2017.04.10. 22:39 komment

süti beállítások módosítása